Home>Software>Management>Moduli i Blerjeve

Moduli i Blerjeve

SKU: CP0000004917 SKU e prodhuesit: N/A Kategori: , Brand:

    Manaxhim në kohë reale i blerjeve dhe kontolli i nivelit të inventarit

IMPRO Blerje është një zgjidhje autentike nga Communication Progress shpk, e cila bën pjesë në familjen e produkteve software ERP (Enterprise Resource Planning). Ky modul mundëson manaxhimin e plotë dhe eficent te kërkesave për blerje, urdhrave të blerjes, dërgesës dhe faturimit. Historik I plotë dhe njoftime automatike nga sistemi në ndihmë të përdoruesit dhe procesit të punës si edhe kontrollin e nivelit të inventarit.

Përshkrimi

 • Kategorizim i artikujve sipas nevojave
 • Konfigurim i listave të ndryshme çmimesh
 • Administrim i qendërzuar i kartelave të artikujve
 • Ruajtje informacioni mbi atributet e produktit, barkodi, foto dhe cdo elementi tjetër identifikimi
 • Konfigurim niveli minimum dhe maksimum të inventarit
 • Monitorimi i artikujve sipas vendodhjeve dhe pikave të furnizimit
 • Menaxhimi i plotë i ciklit të porosive, dërgesës dhe faturimit
 • Gjenerim automatik ose regjistrim manual i porosive sipas nevojave
 • Gjenerim automatik i kërkesës për blerje bazuar në nivelet e stokut minimal
 • Regjistrim i urdhrave të blerjes dhe gjenerimi në format të printueshëm
 • Mundëson eksportimin në excel, në cdo ambjent pune
 • Aksesimi i ambjenteve përmes klikimit në të gjithë elementët e lidhur, dhe editim i të dhënave
 • Bashkëngjitje e dokumentave në çdo ambjent pune dhe ruajtja në një arkivë elektronike
 • Nivele aprovimi të dokumentave dhe ruajtja në statuse të caktura
 • Ruajtja e historikut të veprimeve dhe paraqitje me anë të një paneli të personalizuar

Raportet standarte  per produktin:

 • Raporti mbi kërkesat për blerje
 • Raport mbi urdhrat e blerjes
 • Raport mbi porositë në progres
 • Raporti i urdhrave të blerjes sipas furnitorëve
 • Raport cikli I blerjes
 • Raport mbi historikun e produktit
 • Raporte statistikore dhe grafike për blerjet
 • Raport kategorizimi i furnitorëve

*Me kerkese te klientit Moduli gjeneron edhe raporte te personalizuara

Ndaj opinionin tënd!

Na tregoni se çfarë mendoni ...

Cfarë thonë të tjerët

Nuk ka të dhëna për momentin.

×

Hyr

Register

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up

Produkte te ngjashme

Your browser sent a request that this server could not understand.
400 Bad Request

Additionally, a 400 Bad Request