Home>Software>Management>Moduli i Menaxhimit të Automjeteve

Moduli i Menaxhimit të Automjeteve

SKU: CP0000004915 SKU e prodhuesit: N/A Kategori: , Brand:

Moduli i duhur që i nevojitet një organizate për të menaxhur në mënyrë sa më eficente dhe efikase flotën e automjeteve

IMPRO Manaxhimi i Automjeteve është një zgjidhje autentike nga Communication Progress shpk, e cila bën pjesë në familjen e produkteve software ERP (Enterprise Resource Planning). Moduli i mundëson organiatës të kontrollojë një seri procesesh që kanë lidhje të drëjtpërdrejt me menaxhimin e flotës së automjeteve në dispozicion e saj.

Përshkrimi

 • Regjistrim i kartelës së automjetit
 • Historiku i shërbimeve për cdo automjet
 • Historiku i kostove për cdo automjet
 • Lajmërim automatik me e-mail përpara përfundimit të dokumentave të automjeteve
 • Gjurmimi i rrugëmatësit
 • Rregjistrimi i një urdhëri pune për cdo lëvizje të mjetit
 • Mundëson eksportimin në excel në cdo ambjent pune
 • Aksesimi i ambjenteve përmes klikimit në të gjithë elementët e lidhur, dhe editim i të dhënave

Raportet standarte  per produktin

 • Analize statistikore për kostot e automjetit
 • Raport për lëvizjet e automjetit
 • Raport për urdhërat e punës
 • Raport historiku i furnizimit me karburant
 • Historiku i kontratave te automjetit
 • Raport per kontratat e automjetit (data e skandences dhe nr I diteve te mbetura per tu rinovuar)
 • Raport për kontratat e automjetit (data e skandencës dhe nr I ditëve të mbetura për tu rinovuar)
 • Raport për shërbimet periodike

*Me kerkese te klientit Moduli gjeneron edhe raporte te personalizuara

Ndaj opinionin tënd!

Na tregoni se çfarë mendoni ...

Cfarë thonë të tjerët

Nuk ka të dhëna për momentin.

×

Hyr

Register

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up

Produkte te ngjashme

Additionally, a 400 Bad Request