Edukim 2018-03-08T09:47:46+00:00

IMPRO Akademi nga Communication Progress

Ofrojmë një cikël seminaresh pjesë e të cilëve mund të jenë bizneset, studentët apo dashamirësit e teknologjisë, të fokusuara në produktet tona ERP të përshtatura për fusha të ndryshe

8 Kategori 253 Produkte 62 Specialistë

Disa fjalë mbi IMPRO ERP (Enterprice Resource Planning)

Kompania jonë ofron zgjidhje të dedikuara për çdo biznes, qofshin korporata apo biznese të vogla, duke iu ofruar module menaxhimi si: Kontabiliteti, Magazina, Burime Njerëzore, Projekte, CRM, Blerje etj. Në gamën e zgjidhjeve tona, përfshihet gjithashtu sektori publik dhe shumë sektorë të tjerë si bankat, shitjet me pakicë dhe shumicë, mikro kreditë, prodhimi, menaxhimi i hoteleve etj.

Kompania ofron konsulenca dhe implementime të shërbimeve në fushat si:

Software

Portale dhe faqe web, sisteme elektronike arkivimi, platforma të integruara, zhvillim platformash të personalizuara

Infrastrukturë Komunikimi

Gama e plotë e produkteve dhe shërbimeve Voice, Data dhe komunikimet Video

Infrastrukturë IT

Zgjidhje me kosto të ulët dhe performancë të lartë për infrastrukturën IT, dhoma serverash dhe pajisje të tjera teknologjike

Mësim Elektronik dhe Interaktiv

Tabela interaktive, platforma të mësimit në distancë, sisteme audio-vizuale konferancash

Së shpejti do keni mundësi të ndiqni Workshopin tonë të radhës

NA SHKRUANI NËSE JENI TË INTERESUAR

Bad Request

400 Bad Request

Additionally, a 400 Bad Request

error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Your browser sent a request that this server could not understand.