Moduli PM (menaxhim projektesh)

SKU: CP0000004864 SKU e prodhuesit: CP0000004 Kategori: , , , , , , Brand:

Platforma dinamike e duhur që i nevojitet një organizate për të manaxhuar dhe kontrolluar në kohe reale cdo Projekt

IMPRO PM (manaxhim projektesh) është një zgjidhje autentike nga Communication Progress shpk, e cila bën pjesë në familjen e produkteve software ERP (Enterprise Resource Planning). Ky modul shërbën për të qëndërzuar cdo aktivitet në lidhje me një projekt në një platforme të vetme. Planifikoni projektet tuaja, caktoni detyrat, komunikoni në mënyrë efektive, mos humbisni një përditësim të rëndësishëm dhe shikoni raporte të hollësishme mbi progresin e projektit.

Përshkrimi

 • Organizimi I projektit përmes detyrave dhe cështjeve
 • Funksionim I thjeshtë dhe I menaxhueshëm vetëm përmes drag-and drop
 • Ndërfaqe moderne dhe e lehtë në përdorim
 • Lehtësi në menaxhimin e skedulit të ekipit për të planifikuar dhe skeduluar në përputhje me afatet kohore
 • Pasqyrë e qartë e afateve dhe progresit tëe projekteve
 • Një pamje grafike funksionale dhe dinamike për çdo detyrë
 •  Krijon raporte grafike për të analizuar të dhënat e lidhura me projektin duke përdorur mekanizmat e kërkimit te sistemit, funksione filtrimi dhe grupimi, dhe një sërë ndërfaqjesh pamore unike për t’ju ndihmuar të gjurmoni dhe monitoroni projektet tuaja ne çdo faze

Raportet standarte per produktin

 • Analiza e cështjeve të projektit
 • Raport mbi kohëzgjatja e tyre
 • Realizimet e objektivave në raport me afatin e vendosur
 • Analize aktivitetesh të kryera në kuadër të një projekti
 • Të dhëna raportuese mbi cështjet, statusin e tyre, kohën e shpenzuar për zgjidhjen
 • Krijim raportesh përmes ndërfaqes së përdoruesit për cdo të dhënë të hedhur në sistem
*Me kerkese te klientit Moduli gjeneron edhe raporte te personalizuara

Ndaj opinionin tënd!

Na tregoni se çfarë mendoni ...

Cfarë thonë të tjerët

Nuk ka të dhëna për momentin.

×

Hyr

Register

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up

Produkte te ngjashme

Bad Request

400 Bad Request

Additionally, a 400 Bad Request

Your browser sent a request that this server could not understand.

error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.