Moduli CRM

SKU: CP0000004918 SKU e prodhuesit: CP0000003 Kategori: , Brand:

   Zgjidhja më praktike për manaxhimin e të gjithë ciklit të shitjes

IMPRO CRM është një zgjidhje autentike nga Communication Progress shpk, e cila bën pjesë në familjen e produkteve software ERP (Enterprise Resource Planning). Ky modul lehteson komunikimin e të gjithë aktorëve të përfshirë në platformë si dhe ruan  të dhënat e shitjes në një bazë të dhënash relacionale nga ku do mund të konsolidohen dhe përpunohen në kohë reale.
Fleksibël në përdorim duke i mundësuar cdo përdoruesi të ndjeki në sistem gjithë ciklin e shitjes, që në fazat e rasteve ose mundësive, të manaxhojë lehtësisht marrëdhëniet me klientët duke ruajtur një historik të komunikimeve dhe veprimeve me ta.

Përshkrimi

 • Manaxhimi i klientëve
 • Kategorizimi i klientëve sipas fushës së industrisë
 • Administrimi i rasteve dhe mundësive, konvertimi në ofertë
 • Manaxhimi i ofertave sipas fazave përkatëse, në monedha të ndryshme
 • Përllogaritje automatike e cmimit të shitjes së produktit si përqindje mbi kosto
 • Dërgimi i ofertave me e-mail nga sistemi
 • Ruajtja e historikut të komunikimit me klientin
 • Rregjistrimi i kontratave te shitjes/mirembajtjes dhe lajmerimi automatik me e-mail perpara perfundimit te kontrates
 • Monitorimin e shitjeve për të gjitha pikat e shitjes sipas vendodhjes
 • Gjenerimi automatik i urdhrit të shitjes për faturim sipas termave të kontratës
 • Manaxhimi i kartelës së produkteve dhe shërbimeve
 • Personalizim i listave te cmimeve sipas klienteve
 • Planikimi dhe gjurmimi I telefonatave/takimeve
 • Bashkangjitje dokumentash në cdo ambjent pune
 • Ruatja e historikut të të dhënave të viteve të ndryshme ushtrimore në një databazë të dhënash, duke mundësuar fleksibilitet dhe prakticitet në aksueshmërinë e të dhënave ndër vite.
 • Raporte të personalizuara përmes filtrimit dhe grupimit nga ndërfaqja
 • Nivele aprovimi të dokumentave dhe ruajtja në statuse të caktura
 • Filtra grupues dhe ruajtja e filtrave të personalizuar në cdo ambjent
 • Aksesimi i ambjenteve përmes klikimit në të gjithë elementët e lidhur dhe editim i të dhënave
 • Mundëson eksportimin në excel, ne cdo ambjent pune dhe ruajtjen në arkive elektronike

Raportet standarte  per produktin:

 •   Raporte statistikore dhe grafike për shitjet
 •   Raporte statistikore dhe grafike për analizën dhe rasteve / mundësive
 •   Raport përmbledhës për ofertat
 •   Raport përmbledhës për mundësite
 •   Raporte analitik për telefonatat
 •   Raport analitik për takimet
 •   Raport Cikli i Shitjes
 •   Raport për Agjente
 •   Raport mbi klientët sipas fushave të industrisë

*Me kerkese te klientit Moduli gjeneron edhe raporte te personalizuara

Ndaj opinionin tënd!

Na tregoni se çfarë mendoni ...

Cfarë thonë të tjerët

Nuk ka të dhëna për momentin.

×

Hyr

Register

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up

Produkte te ngjashme